Slechtziend.nl presenteert nieuwe dienst tijdens de week van de toegankelijkheid!

Aankomende week, van 4 tot en met 8 oktober, vindt de week van de toegankelijkheid plaats. Tijdens deze week  presenteert Slechtziend.nl de nieuwe dienst bij Cultura Ede.

Slechtziend.nl wil zich namelijk inzetten om de algehele toegankelijkheid van openbare gebouwen te verbeteren. We kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw gemeentehuis, ziekenhuis of kantoorpand om te toveren tot een plek waar ieder zich welkom voelt en zelfstandig zijn weg kan voortzetten. Om uw gebouw optimaal toegankelijk te maken, zullen uw entree, op- en afstapjes,  trappen en liften door worden genomen op toegankelijkheid. Naast routegeleiding en markeringen zou u zelfs kunnen denken aan  indoor-navigatie door middel van een applicatie.  Past de wens om een toegankelijke omgeving te creëren voor uw bezoekers/werknemers bij uw organisatie? Neem gerust eens contact met ons op om samen op zoek te gaan naar de best passende mogelijkheid voor uw gebouw.

Cultura Ede zal in deze week dan ook toegankelijk  zijn door de aanleg van routegeleiding. Ervaar hoe dit is door een ervaringsbril en met taststok op ONTDEKKINGSTOCHT Te gaan in Cultura. De routegeleiding leidt u naar belangrijke plekken in Cultura, die voor ieder zo vanzelfsprekend zijn in één oogopslag te vinden, maar niet als je slecht ziet. De lijnen leiden u naar de gallerij waar u spellen kunt ervaren. Want hoe speel je een spelletje als je slecht ziet? Deze spellen zijn voor ieder erg leuk, met en zonder visuele beperking. Wil jij dit ook ervaren? Graag laten wij u kennis maken met Toegankelijkheid. Wat is de toevoeging en hoe kunnen we een samen werken aan een inclusieve SAMENLEVING.

 

Week van de toegankelijkheid

Cultura Ede

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten