Samen sterk tijdens de corona-crisis.


Het zal u uiteraard niet ontgaan zijn. Het corona-virus houdt Nederland (evenals de rest van de wereld) volledig in zijn greep. Bij slechtziend.nl realiseren wij dat de – inmiddels verlengde – maatregelen een groot beroep doen op verdere aanpassing van uw leefstijl. In combinatie met een visuele beperking worden de dagelijkse uitdagingen uiteraard niet makkelijker.

Ook slechtziend.nl heeft ingrijpende aanpassingen moeten doorvoeren om te voldoen aan het beleid van de regering. Zo is een bezoek aan onze locatie in Beneden-Leeuwen op dit moment niet mogelijk. Ook fysieke instructie, demonstraties aan huis en productinstallatie kan momenteel niet op locatie plaatsvinden.

Ondanks de huidige beperkingen doen wij alles om de huidige service zo veel mogelijk voort te zetten en u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn. Zo blijven wij komende periode telefonisch bereikbaar omtrent vragen, (online) bestellingen en verzekeringskwesties. Bestellingen kunnen – zowel telefonisch als online – zoveel mogelijk doorgaan. Echter dient u rekening te houden met mogelijke vertraging bij verzendservices als PostNL.

Verzekeringskwesties kunnen de komende periode voortgezet worden. De door ons geleverde instructie en demonstraties zullen zo veel mogelijk online aangeboden worden. We begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is; in die gevallen zal gekeken worden naar een passende oplossing om – op termijn – een fysieke afspraak in te plannen.

Tot slot willen wij een woordje van dank uitspreken. Aan uw vertrouwen in ons in deze moeizame periode. De crisis raakt ons allemaal, en alleen met elkaar kunnen we deze moeizame en onzekere periode te boven komen.

Namens het team wensen wij iedereen veel sterkte en kracht toe komende tijd.

Slechtziend.nl

Toegankelijkheid opties

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten