Montage instructies van onze geleidelijnsystemen

Temperatuur

De optimale temperatuur om onze geleidelijnsystemen te monteren is tussen de +18 en +35 graden Celsius.  Bij het aanbrengen van de geleidelijnen bij een lagere temperatuur, bestaat de kans dat de aanhechting van de geleidelijnen minder goed plaatsvindt. Het product dat u bevestigt en de lucht mag niet minder dan 10 graden Celsius zijn. het oppervlak moet droog en schoon zijn  (dus niet stoffig, vettig of olieachtig alvorens u de producten bevestigt. Het oppervlak moet ook  stevig, stabiel en beschermd zijn tegen opkomende verdamping. Algen en mos moeten verwijdert worden. Goede en stevige bevestiging wordt het beste bereikt op een vlakke ondergrond.  Enkele oneffenheden moeten alvorens het bevestigen gelijk getrokken worden (met eventuele fillers).

Schoonmaken

Gebruik voor het schoonmaken van de oppervlakten schone doeken en de juiste schoonmaakmaterialen.(bijvoorbeeld: wasbenzine of alcoholisch schoonmaakproduct) om het oppervlak schoon te maken. Zorg voor een wat hogere druk bij het schoonmaken van het oppervlak, zodat de producten zich evenredig beter hechten aan de ondergrond. Gebruik bij bevestigen een druk van ongeveer van 10-15 n/cm. U kunt voor bevestiging een roller gebruiken om de druk beter te verdelen.

Droge harde producten hebben meer druk nodig dan zachte producten.  Het duurt minimaal 24 uur voor droge harde producten voldoende stevig bevestigd zijn aan het oppervlak. Vermijdt onnodige krachten op de aanhechtingen , dit kan er namelijk voor zorgen dat de andere kant van het product losschiet. 

Toegankelijkheid opties

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten