ReadEasy Evolve voorleesapparaat

ReadEasy Evolve

 

De ReasEasy Evolve is in staat om een tekstdocument, b.v. een brief, een deel van de krant, een bijsluiter van medicijnenetc. voor te lezen met een duidelijke stem. Er kan gekozen worden uit 3 stemmen, de snelheid van het voorlezen en het volume kan gemakkelijk ingesteld worden.

De basis is een smalle en hoge behuizing met een vlakke bovenzijde. Op de bovenzijde bevinden zich zeven duidelijke en voelbare bedieningsknoppen. Hier wordt de camera op de basisunit geklikt. Een tekst wordt onder deze camera gelegd. Na een druk op de knop wordt deze tekst voorgelezen. Ook de tekst op ronde voorwerpen zoals blikjes kan gemakkelijk worden voorgelezen. De tekst wordt voor het toestel onder de camera gelegd om vervolgens voorgelezen te worden. De nieuwe ReadEasy werkt heel eenvoudig.

De nieuwe ReadEasy Evolve werkt 10% sneller als het vorige model en is momenteel het systeem dat het snelst in inzake tekstherkenning. Ook de camera is sterk verbeterd. Het apparaat is lichter geworden (1.6KG) en voorzien van een geïntegreerde handgreep. De luidspreker is nu van een betere kwaliteit, voor een beter volume en minder vervorming.

Specificaties:

  • Voeding: 110-240V.
  • Afmetingen: 22 x 12 x 26 cm.
  • Gewicht:  1,6 kilogram.
  • Camera is demontabel, levering incl. hoofdtelefoon.
  • Artikelnummer: ST900445

Toegankelijkheid opties

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten