Evenementen

Online evenementen

Slechtziend.nl organiseert  regelmatig online evenementen in de vorm van een webinar. De webinars vinden plaats om 19.00 uur en aanmelden gaat via onderstaande knop. Selecteer één of meerdere onderwerpen die je interessant lijken en de rest volgt vanzelf in je mailbox! (controleer ook even je spam) Kun je onverwachts niet meer aanwezig zijn bij het webinar? Houd dan onze sociale media kanalen inde gaten voor meer informatie over de terugkijk mogelijkheden.

  • 24 juni 2021: telefoneren met slecht zicht.

Twijfel jij nog tussen een eenvoudig toestel of een geavanceerder toestel met spraak ondersteuning? In dit webinar komen alle mogelijkheden aan bod. Van een simpel GSM om mee te bellen en SMS-en tot aangepaste software op uw telefoon. Toch benieuwd naar ervaringen en tips? Ook die komen naar voren in dit webinar, want onze ervaringsdeskundige Fleur deelt dit graag met jullie!

  • 28 oktober 2021: vergroting of spraak, wat past mij? 

Ben je al langere tijd aan het klungelen met het lezen van je post of krant? Misschien is het dan tijd voor het gebruik van een loep. Naast alle soorten en maten die voorbij komen, legt Fleur ook uit hoe wij adviseren op model en mate van vergroting. Is alleen vergroting niet voldoende of prettig? misschien is een combinatie met spraak dan wat voor je? Je zoekt het samen uit met Fleur.

  • 25 november 2021: van A naar B met slecht zicht

Met een slecht zicht is navigeren en oriënteren soms erg lastig. Vooral op vreemde plekken natuurlijk. Hoe maak je het beste gebruik van apps en oriënterende hulpmiddelen samen? En hoe werkt dat met het openbaar vervoer? Of zijn er andere passende mogelijkheden. Fleur brengt dit alles ter tafel en wie weet leren we van elkaar.

Fysieke evenementen

Regelmatig kunt u ons vinden op verschillende locaties waar wij presentaties houden. Hieronder ziet u waar wij binnenkort te vinden zijn:

  • Momenteel geen fysieke evenementen gepland.

Inschrijf formulier online webinars

Aanmelding online webinars
  • Mocht u vooraf al vragen hebben over het onderwerp van een webinar. Kunt u die hieronder stellen. Dan behandelen wij deze tijdens het webinar.
Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten