EasyCallz software: Eenvoudig telefoneren

De EasyCallz Android software is de nieuwste revolutie op het gebied van bellen.

Met deze software kan iedereen zeer eenvoudig bellen en gebeld worden. De software is voorzien van spraak en dus vooral toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Met name bedoeld voor mensen die enkel willen bellen, maar dan op de meest eenvoudige manier.

De software wordt geïnstalleerd op een Android smartphone en plaatst automatisch een laag over het Android scherm waardoor het enkel mogelijk is om met het toestel te bellen en gebeld te worden. Het enige wat zichtbaar is zijn de contacten. Door met een vinger willekeurig ergens op het scherm te tikken bladert u eenvoudig door deze contacten en worden de contacten uitgesproken.

De EasyCallz Android software download u eenvoudig in de Google Play Store. Klik hier om naar de Google Play Store te gaan. U koopt via de Low Vision Shop óf een van onze verkooppunten een licentiecode. Deze code voert u in bij het opstartscherm van de software, waarna u zichzelf toegang verleent tot het gebruik van de EasyCallz software.

Download hier de volledige installatiehandleiding en hier de gebruikershandleiding. Meer informatie omtrent de aanschaf van EasyCallz?

Klik hiervoor op de instructie-video hieronder.

 

Toegankelijkheid opties

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten