De Vo-box: vergrote ondertiteling

“TV kijken: ontspanning, in plaats van inspanning”

Met het ouder worden gaat het gezichtsvermogen langzaam achteruit. Tijdens het tv kijken valt dit vaak als eerste op omdat de letters van ondertiteling te klein zijn, en het contrast relatief laag is.

De Vo-box, ontwikkeld door Solutions Radio,  biedt de uitkomst. Dit kastje van 10 bij 10 cm sluit u eenvoudig aan op uw televisie. De Vo-box vergroot alle ondertiteling op tv. Ook plaatst de Vo-box de ondertiteling op een donkere achtergrond waardoor de tekst beter leesbaar is. U kunt zelf het contrast, kleur en lettertype aanpassen naar eigen voorkeur.

ondertiteling vergroot

Door de vergrote ondertiteling en het hogere contrast is bewezen dat tv kijken weer een ontspanning wordt, in plaats van een inspanning. De Vo-box is makkelijk aan te sluiten tussen de decoder en tv en is zeer eenvoudig in gebruik. Door het compacte formaat staat het apparaat niet snel in de weg.

Productnaam “Vo” staat voor “vergrote ondertiteling” en dankzij deze nieuwe vinding wordt alle tv-ondertiteling tot twee keer zo groot afgebeeld. Bovendien zorgt de Vo-box voor meer contrast, bijvoorbeeld met gele letters op een donkere achtergrond. U kiest zelf de ideale combinatie van letter -en achtergrondkleur. Zo wordt de leesbaarheid van de tv-ondertiteling spectaculair verbeterd.

Bekijk hieronder het informatieve filmpje over de Vo-box.

 

Toegankelijkheid opties

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten