Blog 1: “Even voorstellen..”

Blog 1: “Even voorstellen..”


Hallo allemaal,

Mijn naam is Fleur, 25 jaar oud en woonachtig in Nijmegen.  Sinds 1,5 jaar ben ik slechtziend geworden en dus inmiddels ervaringsdeskundige en zocht ik een plekje om mijn computervaardigheden te verbreden. Door een oproepje op LinkedIn  ben ik in het leuke team van slechtziend.nl terecht gekomen. Na alle computertrainingen en andere afspraken in mijn revalidatieproces, was ik toe aan een plek om mijn vaardigheden te ontwikkelen Zo gezegd , zo gedaan.

Sindsdien kijk ik samen met mijn collega’s van slechtziend.nl naar leuke en leerzame taken die ik op kan pakken om weer wat werkervaring op te doen. Daaruit is deze rubriek ontstaan. Ik ga jullie meenemen in mijn leven: hoe pak je verschillende situaties en moeilijkheden als slechtziende aan? Misschien gaan jullie wel veel herkenning vinden of zien jullie dit meer als leuk leesvoer. Alles is mogelijk in deze rubriek, dus suggesties zijn welkom!

Aangezien slechtziend.nl een groothandel is in hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden lijkt het mij ook een mooie gelegenheid om het één en ander te testen. Denk hierbij aan nieuwe maar ook oude hulpmiddelen. Want ook het oudste hulpmiddel op de plank kan van onschatbare waarde zijn voor iemand met een visuele beperking. Aan al dat geklets over hulpmiddelen kan zo lekker formeel blijven , maar daar houd ik niet zo van. Dus enige “persoonlijke touch” is ook te verwachten in mijn stukken. Voel je vrij om in de chat of onder artikelen te reageren. Ik zal met alle liefde al jullie vragen, ideetjes en opmerkingen verwerken en tevens proberen te beantwoorden. Voor mij is het ook maar een nieuw project (dus wees ook een beetje lief alsjeblieft). En zie eventuele spel- en schrijffouten   door de vingers, want teksten auditief controleren is nog een hele vaardigheid.

Liefs en tot kijk,

Fleur

Toegankelijkheid opties

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten