Verlichting

Mobiliteit

Toegankelijkheid

WEGWIJS OP DE SITE:

Wilt u dat de tekst wordt voorgelezen: klik hierboven op READSPEAKER.

Wilt u bij het voorlezen zelf meelezen? Klik op het rode pijltje naast het woord READSPEAKER. Klik daarna op het icoontje (tandwiel) naast de luidspreker. Dit is het icoon om instellingen te veranderen. Zet de instelling op AAN bij TEKSTVERGROTING.

Klik op de keuzeknop SLECHTZIEND. Hier worden meerdere oogziekten beschreven. Daar staan ook tips voor blinden en slechtzienden en voor hun familie en bekenden.

In de keuzebalk vindt u een knop VERKOOPPUNTEN: Hier worden alle webshops en fysieke winkels vermeld, waar u terecht kunt voor hulpmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik van bepaalde hulpmiddelen? Neem dan contact op met slechtziend.nl. Tel: 0487-595654.  In de productvideo’s zijn de werking van enkele hulpmiddelen te zien.

Tevens zijn vele HULPMIDDELEN in een duidelijk overzicht op deze site te bekijken en te beluisteren. Deze hulpmiddelen zijn in 6 categorieën verdeeld: Audio en communicatie, lezen en schrijven, dagelijks gebruik, mobiliteit, vrije tijd en revalidatie.

Bij VERWIJZERS vindt u organisaties waar u terecht kunt voor revalidatie, trainingen, advies enz.  De organisaties zijn: Bartiméus, Visio, Stichting Kalorama en Kentalis.

Om de 2 weken verschijnt er een nieuwe VLOG VAN GERTJAN. Gertjan geeft uitleg over het gebruik van hulpmiddelen voor blinden
en slechtzienden in het dagelijks gebruik.

Op de HOME pagina vindt u bij VERGOEDINGEN een schema van alle zorgverzekeraars. In dit overzicht staan de vergoedingen voor hulpmiddelen.

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten