Wegwijs op de site

Wilt u dat de tekst wordt voorgelezen: klik op READSPEAKER.

Wilt u bij het voorlezen zelf meelezen?
Klik op het rode pijltje naast het woord READSPEAKER. Klik daarna op het icoontje (tandwiel) naast de luidspreker. Dit is het icoon om instellingen te veranderen. Zet de instelling op AAN bij TEKSTVERGROTING.

Toegankelijkheidsopties

Bovenaan de pagina vind je het icoontje met toegankelijkheidopties (rondje met mannetje). Hier kan je de pagina aanpassen naar jouw voorkeur zoals contrast instellingen en tekst en link opties. 

Informatie oog aandoeningen

Onder het menu item informatie worden meerdere oogaandoeningen beschreven. Daar staan ook tips voor blinden en slechtzienden; en voor hun familie en bekenden. Tevens vind je hier de ingang naar advisering over toegankelijkheid van uw bedrijfsgebouwen.

Verkooppunten

In de menu vindt je een knop VERKOOPPUNTEN. Hieronder vind je de fysieke en online winkels waar producten van slechtziend.nl verkocht worden. 

Hulpmiddelen

In het menu hulpmiddelen vind je een duidelijk overzicht van beschikbare hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zijn in 6 categorieën verdeeld: Audio en communicatie, lezen en schrijven, dagelijks gebruik, mobiliteit, vrije tijd en revalidatie. Aan de linkerkant kun je via het zoekvenster filteren, of direct naar een specifiek product. 

Heb je vragen over het gebruik van bepaalde hulpmiddelen? Neem dan contact op met slechtziend.nl. Tel: 0487-595654.  In de productvideo’s zijn de werking van enkele hulpmiddelen te zien.

Verwijzers

In het menu onder informatie -> verwijzers vind je organisaties waar je terecht kunt voor revalidatie, trainingen, advies enzovoorts.  De organisaties zijn: Bartiméus, Visio, Stichting Kalorama en Kentalis.

Vergoedingen zorgverzekeraars

Op de Home pagina vind je bij vergoedingen een schema van alle zorgverzekeraars. In dit overzicht staan de vergoedingen voor hulpmiddelen.

Evenementen

Onder het menu item evenementen vind je informatie en data van online webinars waar je je op in kunt schrijven. Ook staat hier informatie over fysieke evenementen voor blinden en slechtzienden waar wij bij aanwezig zijn. 

Contact

In het menu over ons, vind je het contact formulier en ons telefoonnummer (0487-595654) om direct contact met ons op te nemen. Tevens staat hier ons adres vermeld.

Toegankelijkheid opties

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten